ویزای طولانی مدت دیدار خانواده

ویزای طولانی مدت بازدید خانواده یا همان سوپر ویزا این امکان را یه والدین مهاجر میدهد تا بتوانند با دریافت ویزای ۱۰ ساله کانادا در این مدت به این کشور رفت و آمد و در آن زندگی کنند. اولین سفر میتواند بدون خروج از کانادا به مدت ۲ سال باشد ولی سفرهای بعدی نمیتوانند بیش از ۶ ماه پیوسته باشند. این ویزا با ویزای توریستی کانادا تفاوت دارد.

 براساس سرشماری های انجام شده در کانادا نزدیک به ۳۰۰,۰۰۰ ایرانی در این کشور زندگی می کنند. البته آمارهای رسمی این تعداد را کمتر اعلام کرده اند. جمعیت زیاد ایرانی ها در این کشور باعث شده تا والدین یا پدربزرگ ها و مادربزرگ ها برای دیدن فرزندان و نوه های خود به این کشور مسافرت کنند. کشور کانادا نیز این امکان را برای این افراد فراهم کرده تا بتوانند ویزای موقتی بمنظور دیدار خانواده خود دریافت نمایند. این جمعیت همواره رو به رشد بوده و با تولد فرزندان ایرانیان مقیم کانادا و مهاجرت هرچه بیشتر ایرانیان به این کشور جمعیت ایرانیان کانادا نیز رو به افزایش می باشد.

در تاریخ ۴ نوامبر ۲۰۱۱ اداره مهاجرت وقفه کوتاهی را در ویزاهای اسپانسری پدر و مادرها و پدربزرگ و مادربزرگ ها اعلام کرد و پس از آن وقفه، ویزای طولانی مدت دیدار فرزندان و نوه ها را معرفی کرد. این نوع ویزا اقامت طولانی مدت تری را برای افرادی که می خواهند فرزندان و نوه های خود را ببینند فراهم می کنند. این نوع ویزا تا ۲ سال امکان ماندن در کانادا را برای دارندگان آن فراهم می کند.