جدیدترین گزارش ارائه شده توسط بانک جهانی به رتبه بندی کشورها بر اساس تولید ناخالص داخلی آنها تا پایان سال 2018 پرداخته است. فراز و نشیب های اقتصادی همواره چرخه اقتصاد کشورهای مختلف در سراسر دنیا را دستخوش تغییر و تلاطم می کند. با این حال، جالب است بدانید که اقتصادهای برتر دنیا به راحتی جایگاه خود را از دست نمی دهند. وقتی به لیست 20 اقتصاد برتر دنیا در سال 1980 نگاهی می اندازیم، مشاهده می کنیم که نام 17 کشور همچنان در این فهرست قرار دارد و نشان می دهد که طی این سال ها، فقط سه کشور توانسته اند به لیست 20 کشور برتر راه پیدا کنند.
علاوه بر بازیکنان کلیدی اقتصاد جهانی که تقریبا یکسان باقی مانده اند، تجزیه و تحلیل ها نشان می دهد که اقتصاد این کشورها به عنوان موتور رشد عمل کرده و غالب ثروت جهانی را هدایت می کند.
تولید ناخالص داخلی 10 اقتصاد برتر دنیا حدود 67 درصد از اقتصاد جهان را تشکیل می دهد در حالی که 20 اقتصاد برتر، تقریبا سهمی 81 درصدی دارند. 173 کشور باقیمانده همگی کمتر از یک پنجم اقتصاد جهان را تشکیل می دهند.
میزان تولید ناخالص داخلی (GDP) یکی از معیارهای سنجش اقتصاد کشور است و شامل مجموع ارزش کالاها و خدماتی است که در طی یک دوره یک ساله، در یک کشور تولید می شود. GDP گاهی هر سه ماه یک بار نیز محاسبه می گردد.
در ادامه 20 اقتصاد برتر جهان براساس گزارش بانک جهانی معرفی شده است.
1. ایالات متحده آمریکا
2. چین
3. ژاپن
4. آلمان
گروه کاناداهوم با سالها تجربه در امر مهاجرت تحصیلی و داشتن پرونده های موفق، آماده پذیرفتن متقاضیان علاقه مند به ادامه تحصیل و یا مهاجرت به کانادا بوده و از متقاضیان دعوت می کنیم برای شروع پروسه، به صفحه تماس با ما رفته تا با مشاورین و اعضای شورای مشاورین رسمی مهاجرت به کانادا مشاوره رایگان داشته باشند تا بهترین راه را برای آنها انتخاب کنند.